Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΖΩΟΥ (ΣΚΥΛΟΥ Η ΓΑΤΑΣ) ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΖΩΟΥ (ΣΚΥΛΟΥ Η ΓΑΤΑΣ) ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΖΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3170 ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ IΔΙΩΤΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ (ΑΡΘΡΟ 8 Ν.1599/1986) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ)

2. ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (MICROCHIP) ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

3. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ

4. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΛΗΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ.


5. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΖΩΟ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΑΝ ΤΟ ΖΩΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ MICROCHIP ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΓΙΑ ΖΩΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ .

ΓΙΑ ΖΩΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ Η ΕΜΒΟΛΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΙΣΧΥ.

ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΖΩΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΝΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ .

ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΖΩΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ

ΤΟ ΖΩΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ.
Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.
ΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ-ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ-ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ.
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΖΩΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΟΥΝ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kata ti gnwmi mou, an ta metra auta lif8oun kai stin Ellada, tote 8a veltiw8oun kata megalo ari8mo oi sin8ikes ipo tis opoies palevoun gia na zisoun zwa, egkatalelimena apo anideous idioktites!!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να αντιμετώπιζαν τα ζώα ως ΨΥΧΕΣ ...